Ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 η διαδικασία καταβολής επιχορηγήσεων συνολικού ύψους €5,5 εκατ. ευρώ στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη δράση «e-security», οι οποίες ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις επενδύσεις τους σε ψηφιακή ασφάλεια.

Στο πλαίσιο του «e-security» έχουν ήδη καταβληθεί επιχορηγήσεις ύψους €5 εκατ. ευρώ, ενώ με την αποπληρωμή αυτής της χρονικής φάσης ολοκληρώνεται η καταβολή επιχορηγήσεων για το σύνολο της δράσης. Η διαδικασία πληρωμών είναι συνεχής και οι επιχειρήσεις ενημερώνονται απευθείας για τις διαδικασίες εκταμίευσης των επιχορηγήσεων.

Στη δράση «e-security»  συμμετέχουν έως σήμερα 672 επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας, πραγματοποιώντας επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού €15,1 εκατ. ευρώ.  Οι επενδύσεις αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας και την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών.

Η δράση «e-security» υλοποιείται από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013) και χρηματοδοτείται κατά 80% από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 20% από Εθνικούς πόρους.


logos Copyright © 2009 Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.